Hannu Mustonen

Syntynyt helmikuussa 1978

Lapsuuden kodissa musiikki oli iso osa elämää äidin toimiessa kanttorina ja musiikinopettajana. Ensimmäinen julkinen esiintyminenkin oli lapsena jo kolme vuotiaana seurakunnan pikkujouluissa joissa kappeleeksi valikoitui nyt sytytämme kynttilän.

Rock vei nuoren miehen sydämen ja erilaisilla kokoonpanoilla taittui lähinnä CCR ja muu CountryRock, mutta veri veti suomenkielisen musiikin pariin, olihan siihen esikuva lähisuvusta olemassa Matti-Sakarin muodossa (PNP). Ensimmäiset julkiset esiintymiset iskelmämusiikin parissa sijoittuvat 1990 luvun lopulle ja 2000 luvun alussa useammankin kokoonpanon kanssa tuli keikkailtua.

2003 vuonna Hannu voitti Valtakunnanmestarit laulukilpailun.

2005 vuosi muodostui oikeastaan uran kannalta merkittäväksi, koska silloin osallistuminen tangomarkkinoille laittoi ajatuksen liikkeelle vahvasti siitä "kuka minä olen musiikillisesti" ja päätös määräämättömäksi ajaksi tauosta musiikin suhteen oli selvä.

2010 luvulla palo musiikkiin alkoi pikkuhiljaa löytymään uudelleen ja uutta musiikkia alettiin tekemään Jasu Mäntylän kanssa josta julkaistiin useampia sinkkuja joista osaan linkit musiikki alasivulla.

2020 toukokuussa menin ostamaan kosketinsoittimia Pertti Jaloselta ja se vierailu osoittautui sellaiseksi, että ajatus musiikista ja Hannusta artistina oli löytynyt tästä yhteistyöstä tuloksena on pari rauhallista singleä "Aamu riisuu yöltä hunnun" ja "Sydämeni on yksinäinen saari" sekä tietenkin "Rakasta vielä, ota mut syliin" joka on sitä Hannua jota olen koko urani hakenut. Seuraava single "Ai ai ai, kun nuori ois" on jo ennakkosoitossa parissa radiossa ja ilmestyy kaikille alustoille 31.3.2021

 

Hannu